Τηλέφωνο : +30 2410 571 913 | Ωράριο Λειτουργίας : [Δευ - Τετ - Παρ: 9.00 - 20.00] [Τρι - Πεμ - Σαβ : 9.00 - 15.00]
+30 2410 571 913

Βάφτιση αγόρι. Tips για το τέλειο αποτελέσμα.

Tips για μια ονειρεμένη βάφτιση.

Διάλεξες το θέμα? Ελεφαντάκι, μάτι, ταξίδια, ζώα του δάσους, αστέρι, ινδιάνος και πολλά ακόμη μπορείς να επιλέξεις για μια αγορίστικη βάφτιση.Φροντίζεις να συνδυάσεις την διακόσμηση με την μπομπονιέρα αρμονικά και χρωματικά σωστά. Εφόσον διαλέξεις το θέμα, ξεκινάς να ψάχνεις προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το σκηνικό που ονειρεύεσαι.

baftisis-agori

Λεπτομέρειες διακόσμησης.

Εφόσον επιλέξεις το θέμα, μπορείς να συνδυάσεις υφάσματα και διακοσμητικά. Στο θέμα “μάτι” ταιριάζουν οι μπλε αποχρώσεις. Διάλεξε Στο θέμα “ελέφαντας” ταιριάζει το γκρι με το κίτρινο. Επιπλέον μπορείς να βρεις πολλά μικρά διακοσμητικά που θα συνδυαστούν τέλεια με το θέμα σου. Για παράδειγμα στο θέμα “ταξίδια” συνδυάζεται η υδρόγειος και τα αεροπλάνα.

baftisis-agori-1

Welcome table

Ζαχαρωτά, κουφέτα και πολλά γλυκά δεν πρέπει να λείπουν. Επιπλέον δροσιστικές λεμονάδες, ειδικά το καλοκαίρι είναι ότι καλύτερο για μικρούς και μεγάλους. Βρες μια μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικές πιατέλες, βρυσάκια και ποτήρια κάνε ένα εντυπωσιακό τραπέζι εισόδου.

Μπορείς να βρεις ξύλινους δίσκους και να τοποθετήσεις τα ζαχαρωτά. Μπορείς επίσης να βρείς κασπό σε σχέδιο συρτάρι και να τα χρησισμοποιήσεις σαν βάσεις για τα βρυσάκια.

baftisis-agori-2
baftisis-agori-3
baftisis-agori-4
TOP

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ 0

pop-up
WOMEN
MEN
KIDS

17 Irving Pl, New York, NY 10003

care@reytheme.com
778 568 999