Αγάπητοι μας πελάτες, οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες με τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω της κατάστασης! Ζητούμε την κατανόηση σας! Ευχαριστούμε!

Menu

Θέλεις να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου? Μπορείς με μερικές συμβουλές να αλλάξεις εύκολα την διακόσμηση.
Ένας ξύλινος δίσκος, σε βεραμάν αποχρώσεις, κεριά και φυτά μπορεί σίγουρα να δώσει χρώμα στο μπαλκόνι .Μπορείς να το συνδυάσεις με ξύλινα ή μεταλλικά κηροπήγεια και να βάλεις χρώμα στα κεριά για να συνδυαστούν με τον δίσκο. Εάν έχεις ξύλινη τραπεζαρία θα κάνει πολύ ωραία αντίθεση.
Ένας δίσκος σε ροζ αποχρώσεις σίγουρα θα φωτίσει τον χώρο σου. Μπορείς να συνδυάσεις βάζα κεραμικά περλέ με λουλούδια και φυτά. Σε μια γυάλινη τραπεζαρία το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.Μια απο τις πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι ο μεταλλικός δίσκος τύπου καφετζή, που μπορείς να βάλεις πολλά γλαστράκια και κεριά. Αν θες να γεμίσει το τραπέζι σου ακόμη περισσότερο βάλε πλεχτά σουπλά. Μπορείς επιπλέον να τον συνδυάσεις με κεραμικά γλαστράκια στις ίδιες αποχρώσεις.Σου αρέσει όμως και η διακόσμηση με ξύλινα διακοσμητικά? Διάλεξε έναν καφέ ξύλινο δίσκο, βάλε πολλά γλστράκια με χρώμα όπως λεβάντες και συνδύασε την διακόσμηση με ξύλινα κασπό με φυτά αλλά και μπαμπού φανάρια με λουλούδια αντί για κεριά.
  • Jun 18, 2020
  • Κατηγορία: Νέα
  • Σχόλια: 0
Σχετικά Προϊόντα
Σχόλια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα*