Αγάπητοι μας πελάτες, οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες με τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω της κατάστασης! Ζητούμε την κατανόηση σας! Ευχαριστούμε!

Menu

Θέλεις να αλλάξεις το εσωτερικό του σπιτιού σου? Δεν χρειάζονται μεγάλες αλλαγές αρκεί αν αλλάξεις μερικά διακοσμητικά.

Μπορείς να διαλέξεις κεραμικά βάζα σε μπλε ή γκρι αποχρώσεις συνδυάζοντας μπλε ορτανσίες ή λευκά τριαντάφυλλα. Ένα μεταλλικό ρολόι σε σχήμα αεροπλάνου και μια κορνίζα θα δώσουν μια εναλλακτική πινελιά στην διακόσμηση. Αυτά μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα τραπεζάκι δίπλα στον καναπέ ή στο τραπέζι του καθιστικού μαζί με δύο κηροπήγεια.


Θέλεις να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στην διακόσμηση? Μπορείς επιλέγοντας έναν μεταλλικό δίσκο, να βάλεις κηροπήγεια, γυαλιά,φυτά και κεριά μαζί με κεραμικά βάζα με λουλούδια. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε ένα τραπέζι καθιστικού ή και τραπεζαρίας.Φυσικά από ένα σπίτι δεν μπορούν να λείπουν τα βάζα είτε κεραμικά είτε μεταλλικά με λουλούδια. Καλύπτουν πολλές γωνιές σε ένα σπίτι.


Το σπίτι σου μήπως είναι πιο minimal? Με ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικά? Τότε σίγουρα θα λατρέψεις τα ξύλινα φανάρια, τα ξύλινα κηροπήγεια, μπαούλα διακόσμησης και λουλούδια σε γήινες αποχρώσεις. Μπορείς να τοποθετήσεις τα φανάρια σε μια γωνία στο σπίτι σου, ή ακόμη και μια ξύλινη σκάλα με διάφορα διακοσμητικά θα δώσουν σίγουρα μια εντυπωσιακή πινελιά στον χώρο.
Ιδιαίτερη πινελιά στην διακόσμηση μπορεί να αποτελέσει ένα φανάρι μπαμπού με λουλούδια και μια κεραμική φιγούρα δίπλα όπως ένας βούδας.
Εφόσον το ξύλο κυριαρχεί στο σπίτι σου, δεν μπορεί να λείπει ένας ξύλινος δίσκος με κεριά και ψεύτικα φυτά. Ένα βάζο με boho λουλούδια, μια ξύλινη κορνίζα και φυσικά πλεχτά σουπλά που μπορείς να τα κάνεις κορνίζες και στον τοίχο σου!  • Jun 19, 2020
  • Κατηγορία: Νέα
  • Σχόλια: 0
Σχετικά Προϊόντα
Σχόλια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα*