Αγάπητοι μας πελάτες, οι παραγγελίες εκτελούνται μέσα σε 2-3 εργάσιμες μέρες με τυχόν καθυστερήσεις στις παραδόσεις λόγω της κατάστασης! Ζητούμε την κατανόηση σας! Ευχαριστούμε!

Menu


Διακόσμηση γάμου σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου, γκρι και λευκού. Ένας συνδυασμός χρωμάτων που αρμονικά δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μπορείς να επιλέξεις λευκά και γκρι διακοσμητικά, να τονίσεις τις λεπτομέρειες με σάπιο μήλο. Υφάσματα σε λευκό και σάπιο μήλο θα δώσουν σίγουρα έντονο χρώμα, λουλούδια επίσης σε αυτές τις αποχρώσεις θα εντυπωσιάσουν.


Διακόσμηση τραπεζιού. Λεπτομέρειες.Ξεκινάμε με ένα μεταξωτό ύφασμα σε χρώμα σάπιο μήλο. Επιλέγουμε μεταλλικά φανάρια σε γκρι αποχρώσεις διακοσμώντας με λουλούδια, ροζ, και κεριά. Ακόμη και λευκά φανάρια μπορούμε να συνδυάσουμε. Ένας κύλινδρος με λουλούδια και δανδέλες στολισμένος σίγουρα μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην διακόσμηση. Επιπλέον ένα τραπέζι πρέπει να είναι γεμάτο με γυάλες γεμάτες κουφέτα. Τα κουφέτα είναι το σύμβολο του γάμου. Ακόμη και διακοσμητικά ποτήρια με κουφέτα σε δίσκους είναι μια πολύ εντυπωσιακή πρόταση.

Λεπτομέρειες centerpiece.

Μπορείς να επιλέξεις πολλά μικρά γυαλάκια διακοσμητικά να τα τοποθετήσεις είτε σε σουπλά είτε σε καθρέφτες μαζί με κεριά και να δημιουργήσεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση. Επιπλέον στο γαμήλιο τραπέζι μπορείς να βάλεις κασπό σε σχήμα συρτάρι με υπέροχες συνθέσεις λουλουδιών.
Διακόσμηση δεξίωσης & εκκλησίας.

Φανάρια, κηροπήγια, αμφορείς είναι μερικά απο τα διακοσμητικά που δεν μπορούν να λείπουν απο την διακόσμηση. Αρχικά μπορείς να διακοσμήσεις τον διάδρομο της εκκλησίας με μεταλλικές βάσεις και να τοποθετήσεις αμφορείς με λουλούδια. Εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα να συνδυάσεις και τα ίδια φανάρια ώστε να φωτίζεται χαμηλά ο διάδρομος.

Επίσης ένα μεταλλικό καντιλέρι με σχέδιο δανδέλας διακοσμημένο με υφάσματα, κεριά και λουλούδια είναι σίγουρο ότι θα κλέψει την παράσταση.  • Jun 26, 2020
  • Κατηγορία: Νέα
  • Σχόλια: 0
Σχετικά Προϊόντα
Σχόλια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα*