Αγαπητοί μας πελάτες το κατάστημα στην οδό Bόλου 141,
από 14/12 μέχρι νεωτέρας εξυπηρετεί 9:00 με 15:00 καθημερινά και Σάββατο
μόνο με τηλεφωνικές και διαδικτυακές παραγγελίες με αποστολή.
Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κατάστημα.
Η πληρωμή γίνεται με έμβασμα ή πιστωτική κάρτα.
Για παραγγελίες οι οποίες είναι προς αποστολή θα υπάρξουν καθυστερήσεις.
Σας ευχαριστούμε.

Menu

Φθινόπωρο

Αγαπημένη εποχή για ανανέωση σπιτιού και βιτρίνας. Μπορείς εύκολα με λίγα διακοσμητικά προιόντα, να αλλάξεις τελείως την διακόσμηση στην βιτρίνα του καταστήματός σου.

Αρχικά επιλέγεις ένα ύφασμα για βάση σε γήινες αποχρώσεις, όπως μια πολυεστερική γάζα σε μόκα χρώμα, θα δώσεις κατευθείαν μια φθινοπωρινή πινελιά. Μπορείς να επιλέξεις από την συλλογή με τα ξύλινα φανάρια, αυτά που σου αρέσουν και να τα γεμίσεις με κουκουνάρια, αποξηραμένα φύλλα και φυσικά κολοκύθες. Σίγουρα θα επιλέξεις τα αγαπημένα σκιουράκια, είτε πάνω στα φανάρια είτε σε στεφάνια είτε σε δίσκο, θα ολοκληρώσουν την φθινοπωρινή διακόσμηση. Εναλλακτικά αντί για φανάρια μπορείς να βάλεις μια ταρτιέρα ξύλινη ή ακόμα και τραπεζάκια απο ξύλινο κορμό και να τα γεμίσεις με αποξηραμένα φρούτα, φύλλα και μανιτάρια.
Για το σπίτι οι επιλογές είναι εξίσου πολλές.

Θέλεις μια μεγάλη ανανέωση? Ξεκινάς με διακοσμητικά φανάρια ξύλινα ή μεταλλικά με ιδιαίτερα τελειώματα και χρώματα στα οποία μπορείς να τοποθετήσεις μέχρι και λουλούδια. Έπειτα συνεχίζεις με έναν ωραίο δίσκο για το τραπέζι, που τοποθετείς γυαλάκια, μπουκαλάκια, μανιτάρια, υδρόγειους και πολλά ακόμη μικρά διακοσμητικά. Συνοδεύεις τον δίσκο σίγουρα με ξύλινα κηροπήγεια.  Εύκολα και με τα περισσότερα αντικείμενα να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε διάφορες εποχές του χρόνου.


Καλή δημιουργία.  • Oct 14, 2020
  • Κατηγορία: Νέα
  • Σχόλια: 0
Σχετικά Προϊόντα
Σχόλια: 0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Το e-mail σας δεν θα δημοσιευτεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι σημειωμένα*